GECONDITIONEERD VERVOER IS ONZE SPECIALITEIT, WAARBIJ "ON TIME" DELIVERY BIJ ONS HOOG IN HET VAANDEL STAAT.

Materiaal

Het wagenpark bestaat op dit moment uit 23 6x2 voertuigen met een GVW van 44 ton en 5 4x2 voertuigen met een GVW van 40 ton.

Deze zijn allen emissieklasse Euro 5 en voorzien van ShellFuelSave Partner brandstofmanagementsysteem om continue het verbruik en CO2 uitstoot te monitoren en desgewenst aan de klanten inzichtelijk te maken. Ook zijn alle voertuigen voorzien van de TX-connect boordcomputer, waardoor status/locatie en berichtenverkeer real time en up to date is.

Het wagenpark bestaat uit 17x DAF, 9x Volvo, 1x Scania en 1x Mercedes-Benz. Alles in de egale kleur wit. Onderhoud wordt uitgevoerd bij de erkende dealers volgens een strak schema. Dit voorkomt uitval onderweg en resulteert in een maximale inzetbaarheid. 

Met ons wagenpark van 4 combo’s zijn de voertuigen niet standplaats gebonden. Dit wil zeggen dat de klant bepaald waar het voertuig eindigt voor zijn verplichte rustpauzes en wij hier dan flexibel op inspelen door de ‘wissel’ chauffeur ter plaatse te laten starten en eindigen. 

 

 

Bolle Transport bestaat 20 jaar!

1994-2014